Jou heb ik steeds met mijn stralen gekust

De eigenwijze veldbioloog Henk Kuiper uit Tilburg woonde in een hutje en riep zijn eigen micronatie “Huttonia” uit. Hij stak zijn kritiek op maatschappij en politiek niet onder stoelen of banken(daar was zijn hutje te klein voor). In de buitenlucht kwamen er steeds als vanzelf liedjes tot hem. Naast protestliederen ook juist heel gevoelige, zelfs spirituele liedjes. Een daarvan is “Jou heb ik steeds met mijn stralen gekust”. Van de tekst en melodie(uit zijn boek Huttonia) heb ik de volgende compositie gemaakt:

4 gedachten over “Jou heb ik steeds met mijn stralen gekust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s